Home / Sluitbanden

Sluitbanden te koop tegen ongemak

Sluitbanden worden dankzij de fijne voordelen steeds bekender in Nederland en België. Uiteraard wilt ook u optimaal genieten van de kleine aanwinst, zonder vervelende lichamelijke klachten. De Louise sluitbanden zijn ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendste sluitbanden in de Benelux! Mede dankzij het fijne materiaal en de verstelbaarheid op drie punten.

Klik hier onder op de sluitbanden voor meer informatie. Beide buikbanden zijn identiek.

Voorkom extra klachten dankzij de Louise sluitband
sluitband kopen bevalling

Sluitband

De sluitband wordt na de bevalling steeds meer toegepast. De sluitband behandeld en voorkomt klachten zodat u extra kunt genieten van de periode na de zwangerschap. Bekijk de sluitband hier.…
4.67 out of 5
sluitband Louise

Sluitband Louise

De sluitband Louise is dezelfde sluitband als de zwarte uitvoering. Beide Louise sluitbanden voorkomen en behandelen klachten na de bevalling.De Louise sluitband is handig verstelbaar en verkrijgbaar in twee maten.…
4.67 out of 5

 

Hoe werkt een sluitband na de bevalling?

Tijdens het dragen van de sluitband, zal de buik, bekken en rug een fijne steun krijgen. Hierdoor kunnen klachten worden behandeld en voorkomen. De hoeveelheid steun is eenvoudig naar wens in te stellen tijdens het dragen. De band zorgt voor de volgende voordelen:

♥  Minder rugklachten
♥  Minder bekkenklachten, zoals bekkeninstabiliteit
♥  Minder gevoelige baarmoeder, ook tijdens draaien in bed
♥  Sneller herstel van de buikomvang
♥  Werkzaamheden zijn weer beter mogelijk
♥  Minder kans op een buikbreuk of Diastase

De spieren zullen dankzij de band worden ontlast, waardoor de spieren meer energie hebben om te herstellen. Hierdoor zal minder vermoeidheid ontstaan en klachten kunnen worden voorkomen.
De sluitbanden kunnen over een kledingstuk zoals een hemdje of t-shirt worden gedragen. Een ander kledingstuk kan vervolgens weer over de band worden gedragen.

sluitband louise na zwangerschap

 

Gratis bezorging

Duizenden tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk