Veelgestelde vragen

U vindt hier de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact op via de pagina Contact, per e-mail (info@sluitbandwinkel.nl) of via het snelle chatsysteem. Het chatsysteem vindt u via het groene scherm onderaan elke pagina.

 

• Worden er nog extra kosten berekend?
Er worden voor Nederlandse klanten geen extra kosten berekend. Bij een adres in België brengen we € 3,- in rekening in verband met de extra bezorgkosten. Alle prijzen zijn inclusief Btw en alle betaalmethoden zijn voor u gratis. Eventuele retourkosten zijn wel voor rekening van de klant.

 

• Kan ik een product terug sturen?
Alle producten kunnen zonder opgave van reden worden geretourneerd. Mits de originele verpakking en het product nog geheel in tact zijn. Het aanschafbedrag wordt vervolgens geheel naar u terug gestort. Retourkosten zijn wel voor uw eigen rekening. Verzendkosten van een eventuele andere maat, zijn voor onze rekening.

Wanneer u een brace wilt retourneren kunt u per e-mail contact met ons opnemen via info@sluitbandwinkel.nl. De wijze van retourneren verschilt namelijk per hulpmiddel. We zullen u vlot en concreet van informatie voorzien.

U heeft 14 dagen om het product aan te melden en vervolgens nogmaals een periode van 14 dagen om het na het aanmelden, te retourneren. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

 

• Hoe kan ik betalen?
U kunt de bestelling afronden via iDEAL, PayPal, creditcard (Maestro, Visa en Mastercard) en achteraf betaling via AfterPay. Aan alle betaalmethoden zijn geen extra kosten verbonden.

 

• Kan ik ook op rekening betalen?
Dit is in verband met de extra kosten niet mogelijk.

 

• Wat zijn de levertijden van de buikbanden?
De levertijd verschilt per buikband en per maat. Daarom staat onderaan elke productbeschrijving de bijbehorende levertijd vermeld.

 

• Kan ik de bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
U ontvangt de factuur per e-mail. Zodoende is het ingevoerde adres standaard het bezorgadres. Hier kunt u dus ook een ander adres dan uw eigen adres invullen.

 

• Is bezorging buiten Nederland en België ook mogelijk?
Dit is momenteel helaas nog niet mogelijk.

 

• Wat zijn de voorwaarden om een beroep te kunnen doen op garantie?
Wij leiden de garantietermijn af uit de gemiddelde levensduur van de betreffende bandage. Wilt u beroep doen op uw garantie, stuur dan een kopie van uw geldig aankoopbewijs per e-mail naar info@sluitbandwinkel.nl. Geef hierbij duidelijk aan om welke buikband het gaat en wat het defect is.

 

• Binnen welke termijn kan ik een bandage retour zenden?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt ook voor aanbiedingen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om de bandage retour te sturen. U krijgt vervolgens het volledige orderbedrag terug gestort. Alleen de kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.